Smid ikke skrald i naturen

Jeg sætter utrolig meget pris på naturen og den dejlige skabning som den er. Naturen skifter jo hver måned, januar er anderledes end marts og marts adskiller sig fra maj og så videre. Den mørke natur og stemning er spændende og en smule dyster. Venus stjernen skinner igennem på den klare frosne nattehimmel. Stjernen er ikke til at undgå, da det er den stjerne som lyser kraftigst op på himmelen. I januar måned kommer natuglen frem og synger skovens dyr. Derefter springer vi til marts måned, som er den første forårsmåned som vi har. Det er måneden hvor dagene bliver længere end nætterne og vi får flere soltimer på dagen. Ligeledes begynder fuglene at vågne op i naturen. Der kan begyndes at høre fugle kvidder i skoven. Flagspætten begynder at tromme på træerne med sit spidse næb, som laver 20 slag i sekundet. Marts er opkaldt efter den romerske krigsgud Mars. Blomsterne begynder stille og roligt at springe ud.

Vi springer videre til maj måned, det er her hvor dyrene får deres unger og blomsterne for alvor springer ud. Det er ligeledes i maj, at hvepsene begynder at bygge deres store hvepseredder. Maj er den første måned hvor der rigtig begynder at blive varmt og solen skinner hele dagen. Aftnerne bliver varmere og man kan ligeledes sidde ude i længere tid. Juli er tiden hvor sommeren for alvor træder frem i vores skønne Danmark. Badesæsonen er på sit højeste, folk strømmer til stranden og er ude for at blive brune. Vi alle elsker vores skønne natur, specielt når vi holder naturen og skoven fri for skrald og ikke smider affald i skovbunden.

Hjemme hos mig selv der benytter jeg mig altid af affalds sortering. Jeg har en vipp skraldespand til mit plastikaffald og en skraldespand til madaffald, til sidst har jeg også en beholder til pant. På den måde sikre jeg mig, at jeg har god samvittighed og gør hvad der står i min magt for at gøre vore kære moderjord mere miljøvenlig og undgår et højt CO2 udslip.

Kom ud i naturen og oplev Danmarks skønne vejr, hvad end det er om sommeren eller vinteren. Vejret er altid skønt, man skal bare altid huske at påklæde sig til vejret uden for. Der er rig mulighed for at nyde naturen, det kan være gåture i skoven, solbadning på stranden og gå tur i dyrehaven. Mulighederne er uendelige, vi skal bare huske at passe på vores natur og ikke smide affald i det fri. Så vi kan nyde denne skønne plant i lang tid.