Sådan skaber du det bedste kontormiljø

Vigtigheden af indretning på konterer bliver vigtigere og vigtigere. Medarbejderne skal trives i miljøet hver dag, hvorfor det er særdeles vigtigt at medarbejderne finder arbejdspladsen inspirerende. Der er mange måder at indrette et kontor på. 

conference-room-768441_1920

Et kontor skal både være funktionelt og praktisk, samt må det gerne være indflydelsesrigt og inspirerende. Kontoret skal gerne danne gode rammer for et godt arbejdsmiljø. Hvor medarbejderne skal kunne arbejde produktivt og kreativt. De skal føle sig godt tilpas og gerne opleve en god stemning og atmosfære. Derudover skal indretningen af de ergonomiske forhold være i orden

Det er vigtigt man sidder ergonomisk korrekte på kontorstolene og kontor bordende. Der er udarbejdet retningslinjer fra arbejdstilsynet, hvor i der står personer skal ikke blive unødvendig overbelastet, hverken fysik eller psykisk.

architecture-2256489_1920

Når der er tale om kontorarbejde er skærm den mest essentielle punkt i indretningen. Det er nødvendigt at skærmen har de korrekte indstillinger. Skærmen skal have et ordentligt billede, så øjnene ikke anstrenges. Hvis skærmen er ringe, vil det påvirke ens øjne og kunne lede til nakkespændinger, som senere kan føre til hovedpine. Derefter kommer musen og tastaturet, hvis disse to ikke er i ordentligt materiale eller god nok kvalitet, kan det påvirke kroppen bevægelse apparat, man risikere at blive skadet af at sidde med en dårlig mus. Det er en velkendt kontor skade, nemlig musearm. Som kan tage mange måneder om at komme over. Hvorfor det er vigtigt ens udstyr, passer til ens bevægelse apparat. Det er igen vigtigt, at ens stol og bord passer til ens kropstype. Det vil være fordelagtigt at have et justerbart bord. Så der kan vekslens mellem at sidde og stå, for at få noget bevægelighed i kroppen. 

Stolen skal ligeledes kunne justeres, så der er god komfort og ryglænet støtter kroppens ryg korrekt. Der findes utrolig mange forskellige stole, specielt Tendensshop, har et bredt udvalg af stole. Når der skal indrettes kontorer skal, der huskes at have ergonomisk synspunkt in mente, for at udgå unødvendige skader.

Ydermere er det også vigtigt at indrette sin arbejdsplads eller kontor, som der er en atmosfære som man har lyst til at være i rummet. Designer møbler behager jo ligeledes nogle mennesker, hvorfor man også kan indrette med dem. Derudover holder de ofte længere, flotte møbler og inventar behager også øjet, som øger arbejdsglæden. Det kan også være en fordel at implementer skærmvægge, for at holde koncentrationen bedst muligt og undgå forstyrrelser. Slutteligt er et godt indeklima essentielt for en god arbejdsgang.