Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordbra.dk/globalgoal.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Nyd ferien uanset hvor du rejser hen - globalgoal.dk

Nyd din ferie uanset hvor du rejser hen

Ligesom man kan tage på ferier i den danske natur, så kan man også nyde at rejse til andre lande.

Ferie i Danmark

Den danske natur er velkendt og man kender kulturen, menneskerne og maden. De mest brugte ferieformer i Danmark er meget varierende, og der er en ferieform der passer til om man enten rejser selv eller flere sammen. Det kan være alt lige fra en telttur i skoven over en weekend hvor der er stor mulighed for at nyde naturen, det kan være en tur i sommerhus ved vestkysten med ren afslapning, en tur på camping med hele familien eller en tur på et hotelophold i en af de danske storbyer.

Andre former for ferie

Alternative rejseformer bliver mere og mere populære, og det gælder både blandt unge mennesker der rejser sammen, eller måske alene, eller hvis man rejser som familie.

Adventure rejser

Især adventure rejser med mere action er blevet mere populært. Det kan både være hvor rejserne er præget af diverse aktive udfordringer og på samme tid masser af afslapning. Eller det kan være hvis rejsen er mere målrettet trekking og rygsækrejser hvor man bliver en del mere udfordret. Og mange børnefamilier tager også lidt ældre børn med på sådanne rejser – det er slet ikke en hindring, men det er faktisk også en god læringsproces for børn. Det handler bare om at man tilpasser rejsen så den passer til den familie, eller den gruppe, man selv er en del af. Så er man sikker på at alle får en fantastisk tur sammen.

Grupperejser

Grupperejser er noget der bliver mere og mere populært. Det er en rejseform som man kan benyttet sig af lige meget hvilken alder man er, og i takt med at popularitet er steget, så er der også kommet et større udbyd af forskellige typer af grupperejser.
Denne type rejser henvender sig primært til de unge som vil tage på et længere ophold i udlandet for at opleve forskellige lande og kulture. Det er en meget populær rejseform for personer der holder sabbatår eller bare har brug for et afbræk i sommerferien. Men det er også muligt for familier med børn og ældre par (eller singler) at komme på grupperejser. Det skaber en helt anden rejsedynamik at være sammen med andre man ikke kender på forhånd, og sammen får man oplevelser for livet. Det er især hos den ældre generation hvor populariteten er stigende, og her behøver grupperejserne ikke nødvendigvis at gå til lande der ligger langt væk, men det kan sagtens være en forlænget weekend i Tyskland.

landscape-2990060