Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordbra.dk/globalgoal.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Legetøj der hitter om sommeren - globalgoal.dk

Legetøj der hitter om sommeren

Når det er sommer i Danmark, så vil de fleste danskere bruge en stor del af tiden i haven, i parken eller i sommerhuset. Det gode sommervejr og naturen indbyder til mange forskellige aktiviteter og underholder som man kan lave sammen som familie. Der er næsten ingen grænser for, hvilken underholdning vi kan lave udendørs. Det kan både være konkret legetøj og underholdning der er lavet til udendørsaktiviteter, men det kan også sagtens være det vi normalt laver indendørs, som vi tager med ud i det gode sommervejr. En del af det legetøj der er mest populært, især blandt børn, og egner sig bedst til udendørs er gennemgået nedenfor. Læs med og bliv inspireret til hvilket sommerlegetøj der passer til lige netop din familie.

Badebassin

Noget af det de fleste børn, og voksne for den sags skyld, elsker om sommeren er at komme i vand. Det at man har mulighed for at blive kølet helt ned i sommervarmen og samtidig plaske rundt med sine venner er et kæmpe hit. Badebassiner kan bruges fra helt små børn og helt op til voksne, det handler dog mest om hvilken størrelse man vælger badebassinet skal være. Man kan få de helt små oppustelige bassiner der passer perfekt til de helt små børn hvor vandmængden ikke er højere end 20-40 cm. Derudover kan man købe badebassiner der er kæmpestore med en diameter på op til 5-6 meter og en dybde på ca. 1,5 m. Det store badebassin er et hit blandt voksne og større børn og man kan bruge det til både boldspil og andre vandlege.

Vandpistoler og vandballoner

Noget andet der er rigtig populært om sommeren er vandpistoler og vandballoner. Man kan sige, at den underholdning der indeholder vand, er populært om sommeren, da det kan være med til at køle en ned i varmen. Vandpistoler fås i et hav af forskellige størrelser og størrelsen afspejler også den mængde vand som pistolen kan sprøjte med. Så har man et barn der elsker at lege med vand og elsker pistoler, så er en stor vandpistol en god løsning. Som voksen kan man dog være nødsaget til visse regler omkring vandpistolerne og vandballonerne, så der ikke bliver sprøjtet med vand på personer eller ting hvor det ikke er meningen. Er man ikke så meget til vandpistoler, så kan man også tage de indendørs legetøjspistoler med i haven. Det kan fx være hvis man har en pistol fra Nerf som skyder med små pile, så er den ideel at bruge i haven også og man kan måske bygge et mål eller en skydeskive som man kan sigte efter.

Sporty aktiviteter

Er man lidt ældre og elsker at være aktiv og dyrke sport, så er der også mange muligheder for at have aktive dage i haven på de varme sommerdage. Man kan fx købe en basketballkurv og en bold og skyde til mål eller spille en lille kamp med vennerne. Måske spiller du normalt fodbold og der er ikke træning over sommerferien, så kan man købe et fodboldmål til haven som man kan øve sig på og også spille kampe med vennerne. Andre aktive lege og aktiviteter til haven kan være sjippetorve, gynger eller rutchebane. Mange legetøjsforretninger har et hav af muligheder og ideer til de perfekte udendørs lege og aktiviteter som man kan finde inspiration i.

Legetøj til inde og ude

Alt det legetøj og de spil og andet underholdning man bruger indendørs, kan selvfølgelig også bruges udendørs. Dog med forbehold for, at det kan blive lidt mere beskidt end normalt. Men man kan sagtens tage brætspil, puslespil eller Lego med i haven. Lego kan endda bruges på en helt ny måde, da man kan benytte de forskellige elementer i haven som inddragelse til legen. Puslespil og brætspil er ideelle til weekenderne uden planer eller de lange varme sommeraftener på terrassen. Find den inspiration til de aktiviteter du selv har brug for, og hold en fantastisk sommer med familien og vennerne.