Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordbra.dk/globalgoal.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Klargørelse og indretning af dit sommerhus - globalgoal.dk

Klargørelse og indretning af dit sommerhus

Er dit sommerhus sommerklar?

At indrette sit sommerhus til sommersæsonen er en fantastisk måde at gøre sig sommerklar på. Uanset om du ønsker at skabe en idyllisk strandstemning eller en mere rustik og hyggelig atmosfære, er der masser af måder at forvandle dit sommerhus til et sted med komfort, hygge og afslapning. Mange danskere søger i sommerhuse for at leve et simplere liv, forstået på den måde at det for mange mennesker ikke er nødvendigt at have det nyeste elektronik, de bedste hårde hvidevarer eller oceaner af plads. Sommerhuse er for nærvær, hygge og for at komme hinanden mere ved end man gør i en travl og hektisk hverdag med arbejde, insitutioner, sport, legeaftaler og meget mere.

En af de bedste måder at bringe sommerstemning ind i dit sommerhus på er med lyse farver og indbydende mønstre. Vælg muntre nuancer som lysegrøn, gul og koralfarvet til vægge, møbler og dekorative accenter. En god måde at invitere farverne indenfor er ved at bruge microcement på gulv og vægge. Tropiske bladmønstre kan bruges på gardiner eller polstring for at give et ekstra visuel pift. Derudover vil træmøbler give en varm, naturlig kontrast til disse lysere farver. Bland bløde teksturer som f.eks. kurve af flet, bomuldspuder og puffer for at skabe ekstra hygge.

En god måde at give dit rum en luftig atmosfære på er ved at inkorporere planter i hele rummet. En overflod af grønt kan give en følelse af ro og samtidig tilføre liv og energi. Placer potteplanter i nærheden af vindueskarme eller andre steder med rigeligt med naturligt lys, så de kan trives. For dem, der ikke har så meget af en grøn tommelfinger, er kunstige planter og bregner også en mulighed, som ikke kræver nogen vedligeholdelse. Det er nemlig vedligeholdelsen som er det mest vanskelige i et sommerhus, som man kun besøger få gange i løbet af året.

 

Et sommerhus er ikke komplet uden et udendørsområde eller terasse, som er perfekt til at grille med venner eller bare slappe af i naturens favntag. Skab et udendørs område med komfortable siddepladser, der kan nydes både dag og nat. Hæng lyskæder på tværs af terrassen for at få ekstra belysning, når det bliver mørkt udenfor.

Det behøver ikke at være svært at omdanne dit sommerhus til et paradis i sommersæsonen – vælg bare farver, der får dig til at smile, inddrag planter, hvor det er muligt, vær opmærksom på detaljer i form af tekstiler, og skab et hyggeligt udendørsområde.