Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordbra.dk/globalgoal.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Juletraditioner - globalgoal.dk

Juletraditioner

Forslag til dig og dit julehumør

Julen er snart over os, og som det gamle ordsprog siger, så er julen hjerternes fest. Det er for mange deres yndlings tid på året, hvor de bruger tid på at bage, pynte op og bruge så meget tid som muligt med familien og venner. For andre er julen måske hård pga ekstra pres på arbejdet, og tidligere op for at skrabe bilen ren for sne. Men i sidste ende ender de fleste med at hygge sig igennem den hyggelige december måned.

 

1) Køb et rigtigt juletræ. Der er intet bedre end duften af et ægte træ i dit hjem til at få dig i julestemning! Du kan også tage familie og venner under armen og tage ud og fælde et selv, da der findes mange juletræsmarker i Danmark.

2) Lav dine egne dekorationer. Det er så meget mere personligt og meningsfuldt, når du tager dig tid til at lave dine egne dekorationer til dit hjem. Hvis du kun er ude efter hyggen og ikke alt bøvlet, så kan du altid købe en kalenderdekoration eller et kalenderlys.

3) Bag småkager eller en anden godbid. Hvad er jul uden nogle lækre godbidder? bagværk er altid et hit hos familie og venner. Alternativet til småkagerne kunne være det klassiske julekonfekt, som giver en adskillelse fra bagværk, som man også får resten af året.

4) Stå på skøjter. Det er en sjov aktivitet for hele familien, og det får jer udenfor i den friske luft. Mange storbyer sætter skøjtebaner op i november og december måned, hvor man kan leje skøjter og så ellers give den gas på det glatte underlag.

5) Hold en spilaften. Saml nogle venner eller familie, og hold en sjov aften med dine yndlingsspil.

6) Lav et peberkagehus. Dette er en klassisk juleaktivitet, der altid er fornøjelig.

7) Gå en tur i skoven. Danmark er fuld af smukke skove, og hvilken bedre måde at nyde dem på end ved at gå en vintertur? Sørg dog for at klæde dig varmt på!

8) Drik glögg. Dette er en traditionel juledrik, der er lavet med rødvin, krydderier og mandler. Den er meget populær i Danmark og kan findes i de fleste supermarkeder i julemåneden

9) Se en julefilm. Der findes så mange gode julefilm, og dit fjernsyn er fyldt med dem i december! Det er alt fra Alene hjemme til Die Hard og The Holiday.