Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordbra.dk/globalgoal.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge? - globalgoal.dk

Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge?

Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge

Når det kommer til ansigtscreme, er der mange muligheder derude. Hvordan ved du, hvilken en der er den rigtige for dig?

 

Her er et par ting, du skal overveje, når du vælger en ansigtscreme:

 

  • Din hudtype. Ansigtscremer er lavet til forskellige hudtyper, så sørg for at vælge en, der er den rigtige for dig.

 

  • Dine hudproblemer. Leder du efter en ansigtscreme, der fugter din hud? Eller en, der vil hjælpe med at reducere rynker? Vælg en ansigtscreme, der er formuleret til at løse dine specifikke problemer.

 

  • Dit budget. Ansigtscremer kan koste alt fra 50 kroner til flere hundrede kroner. Beslut dig for, hvor meget du er villig til at bruge på en ansigtscreme, før du begynder at købe.

 

Når du har overvejet disse faktorer, kan du indsnævre dine valg og finde den perfekte ansigtscreme til dig.

Hvornår skal man bruge dagcreme og natcreme?

 

Der findes to typer ansigtscreme – dagcreme og natcreme. Dagcreme er lettere i konsistensen og indeholder normalt SPF, mens natcreme er mere fyldig og fugtgivende.

 

Sådan påfører du ansigtscreme

 

Påfør en ærtestor mængde ansigtscreme på ren, tør hud. Massér forsigtigt ind i huden med cirkulære bevægelser. Start fra panden og arbejd dig ned til halsen og dekolletagen. Brug eventuelle rester af ansigtscreme på dine hænder.

Ansigtscreme er en vigtig del af enhver hudplejerutine. Ved at tage dig tid til at finde den rigtige til dig, kan du hjælpe med at holde din hud i god stand.

 

Hvornår tager man natcreme på?

 

Det bedste tidspunkt at anvende natcreme er, før du går i seng. Det giver cremen tid til at virke sin magi, mens du sover!

Det anbefales at bruge natcreme 2-3 gange om ugen.

 

Hvor ofte skal du bruge ansigtscreme?

 

De fleste ansigtscremer kan bruges dagligt. Hvis du har følsom hud, kan du starte med at bruge den hver anden dag og derefter øge til daglig brug.

Nogle ansigtscreme er mere fede end andre, så du skal måske eksperimentere for at finde en, der passer til din hudtype.

Det kan være en stor jungle at finde rundt i når det gælder om at finde den bedste ansigtscreme. Men hvis du tager dig tid til at finde den rigtige til dig, vil din hud takke dig for det!

 

Ansigtscreme anbefales til alle aldre.

Din hud ændrer sig, når du bliver ældre, så du kan forvente at have brug for forskellige ansigtscremer i forskellige faser af dit liv.

 

I 20’erne kan du godt klare dig med en lettere ansigtscreme. Gå efter en creme, der er fugtgivende, men som ikke tilstopper dine porer.

 

I 30’erne begynder du måske at se de første tegn på ældning, f.eks. fine linjer og rynker. Vælg en ansigtscreme, der er udviklet til at hjælpe med at reducere disse tegn på aldring.

 

I 40’erne har du måske brug for en mere fyldig og intens ansigtscreme for at holde din hud fugtet. Kig efter en ansigtscreme, der indeholder ingredienser som hyaluronsyre eller glycerin.

 

I din 50 og længere, kan du overveje at bruge en anti-ageing ansigtscreme. Disse cremer er formuleret til at hjælpe med at mindske rynker og andre aldersrelaterede hudproblemer.