Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordbra.dk/globalgoal.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Gaven til manden der har alt - globalgoal.dk

Gaven til manden der har alt

Hvad giver manden der har alt?

At give gaver til sin elskede far, sin livspartner, trofaste brødre eller til en nær kammerat kan være utroligt svært! De fleste mænd ønsker sig ikke noget, og derfor står man tit på bar bund, når fødselsdage nærmer sig, fars dag er lige om hjørnet eller du skal købe til alle mændene i dit liv samtidig til juleaften. Det ender ofte i gætterier som gaver, som ofte lander på en hylde bagerst i skabet eller i en flyttekasse i kælderen for tid og evighed. Når du senere spørger ind til gaven, så har de ikke den fjerneste idé om, hvor det billede, den gryde eller de par sokker er blevet af. Det vil vi gerne forsøge at hjælpe dig med ved at komme med vores forslag på, hvad du kan give manden, der har alt i sit liv.

 

Varme fødder i kulden. Mange mænd render rundt i vintermånederne i strømpesokker og får hevet en forkølelse eller snue til sig fra højre og venstre, fordi de ikke gider bruge penge på at få varme og komfortable fødder. Derfor kan du med stor succes forære et par lækre hjemmesko til dit mandlige bekendtskab, som han kan hoppe i efter en lang arbejdsdag, efter en gåtur med hunden eller generelt bare når han kommer hjem og slår benene op.

 

Mænd og elektronik går hånd i hånd, og gadgets har altid været en af mandens bedste venner. Det kan dog være svært at give folk det de mangler, når mænd som oftest blot selv køber, det de går og tænker på. Derfor skal man tænke lidt ud af boksen, og her kunne en trådløs oplader til telefon og tablets være en fremragende idé! Det er nemlig et stykke elektronik, som de færreste tror, at de går og mangler før den reelt set er i hjemmet.

 

Mange mænds syn på krøllede skjorter ligger lige i den blinde vinkel, som det velkendte “spejl, spejl, skulder” ikke opdager. Det er ofte til stor frustration for hustruer og mødre, hvor en krøllet skjorte skærer i øjnene. Men det behøver overhovedet ikke at være et problem idag, hvor man tidligere skulle finde både strygejern og strygebræt frem. Nu kan du forære ham en håndsteamer, som klarer krøllerne på et øjeblik ved at dampe tøjet. Det vil sige, at du egentlig bare kan vente med at “stryge” dit tøj til du skal have det på.