Det skal du huske når du overnatter i naturen

people-2568954_1920.jpg

Først og fremmest er der mange gode egenskaber ved at overnatte i naturen. Både rent sundhedsmæssigt og for ens velbefindende. Alle ved jo frisk luft er sundt, både for hjernen og lungerne. Andre goder ved at tilbringe tid i naturen, samt overnatte det er følgende: styrker dit immunforsvar, forbedre din hukommelse, øger dit velbefindende og helbred, sænker stress, nedsætter dit blodtryk, øger humøret og giver livsglæde

Der er mange fordele ved at begive sig i naturen, der er lavet studier som peger på kroppen, heler hurtigere, nedsænker stress og meget mere. Derudover får hjernen en pause fra den stressende hver dag, det travle byliv og al den bluelight som øjende bliver udsat for.

Dertil øger det også livskvaliteten at befinde sig i naturen og det øger menneskes psykiske velvære, samt forbedre humøret

Man kan tage sine oplevelser videre til en ny dimension når man er ude i naturen. Man kan nemlig overnatte under åben himmel og mærke en anden side af naturen. Man ser og hører dyrene falde til ro og solen trække sig tilbage, hvor måneskinnet tager over og lyser hele natten.

Når man er ude i naturen og vandre eller overnatte, så er der mange essentielle redskaber, som man skal huske at tage med. Det er særdeles vigtigt at have en god jakke med til de kolde aftner, derefter en god og varm sovepose som kan holde til eventuelle frostgrader.

Inden man tager ud og overnatter i naturen kan det være en god idé at lave sin research hjemme fra, og se hvor der eventuelt er shelters eller hvordan terrænet. Det er vigtigt man sover højt over vandoverfladen. På den måde undgår man regnen som trille ned af bakkerne og man sikre, at man får en tør nat. Der til kan det være en god idé at finde en oversigt over muldtoiletter på forhånd.

En anbefaling er også at tjekke vejret inden man tager afsted, så man er forbedret på vejret. Derudover sikre man ligeledes at det rigtige udstyr og tøj er pakket. Det er ligeledes vigtigt at have en masse snacks med. Man skal aldrig gå ned på snacks. Det kan være müslibarere, chips, slik, men selvfølgelig også fødevare sig er proteinrige, så man vedholder energien og blodsukkeret. For sikkerhedens skyld, er det altid er en god idé at fortælle dine nærmeste hvor du har tænkt at overnatte henne i naturen, så de ikke bliver bekymret. Man kan med fordel sætte ” Find min Iphone” til, så dine nærmeste altid kan ved hvor du befinder dig henne.