Danske klassikere

Danske klassikere

I udlandet er Danmark kendt for dets utrolige gode designs uanset om dette drejer sig om arkitektur, smykker, malerier eller blot møbler. Danmark har en utrolig stor plads i udlandet når vi snakker om kvalitet og design. Dette er opnået igennem mange års gode designs, hvilket efterhånden har gjort kvalitetsdesign til et synonym for Danmark. Jeg vil i denne guide komme ind på 4 forskellige danske klassikere, der er kendt over hele landet.

De 4 muligheder er:

  • Arne Jacobsen
  • Pandora
  • Georg Jensen
  • B&O

Arne Jacobsen

Først og fremmest har vi vores alle sammens fantastiske Arne Jacobsen. Han har designet møbler, lamper og meget andet i flere årtier og har efterhånden opnået legendestatus i Danmark og i norden for alle hans fantastiske designs. Her har han blandt andet designet og udviklet stolene; ægget og svanen, hvilket er 2 verdenskendte stole.

Pandora

Det vel nok bedst kendte smykkemærke verdenover er dansk og har navnet Pandora. Dette er efterhånden et gammel brand, hvilket er blevet et synonym for kvalitets smykker. Her har de i mange år især været kendt for dets utrolig smukke og meget holdbare armbånd. De leverer utrolig høj kvalitet til rigtig gode priser, hvilket gør det svært for deres konkurrenter at følge med. Her er et andet kendt dansk smykke design marguerit smykker. Dette er Danmarks nationalblomst, der er blevet udødeliggjort i dets egen smykke kategori. De samme er ligeledes blevet lavet som øreringe.

vw-bus-918433_1920-1.jpg

Georg Jensen

Georg Jensen er ligesom ovenstående 2 brands ligeledes kendt over hele verden og har leveret flere designs, der bliver ved med at tage priserne ind for dets holdbarhed og kvalitet. Det seneste årti er Georg Jensen især blevet kendt for dets smukke smykke designs og andre designs i det pureste sterlingsølv.

B&O

Sidst men ikke mindst har vi et af Danmarks mest kendte brands, nemlig Bang og Olufsen. Det danske brand, der blev grundlagt i Struer har længe været blandt de aller ypperste produktionsvirksomheder indenfor lyd og billede. Her laver de blandt andet lyd til flere af verdens aller dyreste biler, hvilket er et stort kvalitetsstempel.

vw-bus-918433_1920-1.jpg