Ferie i den danske natur

Elsker du naturen? Og skal ferien bruges i det fri? Så er Danmark den perfekte feriedestination for dig og familien. Hvorfor bruge timevis i flyveren for at komme om på den anden side af jorden, når vores eget danske land rummer så mange fede naturoplevelser. Her kan du og hele familien drage på kanotur langs Gudenåen. Kaste jer ud i det iskolde gys og prøve kræfter med surfing i Cold Hawaii aka Klitmøller. Cykle i den frodige fynske natur, eller vandre på de snoede stier gennem den jyske hede. Mulighederne er mange – det er blot op til dig og familien at vælge, hvor turen skal gå hen i denne omgang.

 

Træk stikket ud i Nordjylland

Et af de absolut mest populære feriemål blandt danskerne er Nordjylland. Særligt hver sommer drager hundredvis af danskere til denne del af landet. Her kan børn (og barnlige sjæle) soppe i vandkanten, tumle i klitterne og spise is på havnen. Samtidig er denne del af landet spækket med hyggelige små byer, som er rige på charme og kulinariske oplevelser. Mange vælger at bo på hotel under deres ophold, mens andre vælger campinglivet. Men til dig, som hverken er til det ene eller det andet, findes der også en tredje mulighed – nemlig campinghytter. De byder på masser af autentisk campinghygge, men med mulighed for at lukke en dør og trække sig tilbage. Campinghytter i Nordjylland er derfor ideelle til dig, der elsker den stemning og det liv, som er på en campingplads, men samtidig gerne vil skrue lidt op for luksussen.

 

Oplev Nordjylland hele året rundt

Selv om, størstedelen af danskerne drager mod Nordjylland i sommeren, er det langtfra ensbetydende med, du ikke kan gøre det på andre tidspunkter. Rent faktisk bør du ikke snyde dig selv for at tage på camping i påsken eller i efterårsferien. Nordjylland er nemlig fuld af oplevelser hele året rundt. Påsken er oplagt til masser af familiehygge og gåture i det fri. Her kan I rigtig nyde naturen, og se det grønne begynde at spire frem, men solen titter frem fra sit skjul. Mens efterårsferien er ideel til alle nysgerrige sjæle, som kan lide at finde ting i naturen. Ting som kan bruges til både madlavning og leg. Skovbunden vrimler nemlig med alle mulige spændende ting, såsom svampe, kogler, nødder og blade.